Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Sutjeska ubjedljiva protiv Lovćena

sutjeska
printscreen
  • Autor onogost.me
  • 13.04.2019. u 15:49

Fudbaleri Sutjeske opravdali su ulogu favorita protiv Lovćena u utakmici 29. kola Prve Telekom lige i ekipu sa Cetinja savladali sa ubjedljivih 4:0.

Tim Nikole Rakojevića u potpunosti je nadigrao rivala i zasluženo slavio u današnjem meču i na taj način uspio da zadrži prednost nad najbližim pratiocem na tabeli, ekipom Budućnosti.

Potpunu inicijativu na terenu “plavi” su krunisali već u 6. minutu. Marko Ćetković je gađao i pogodio stativu, da bi na odbijenu loptu reagovao Božo Marković i tako postigao svoj osmi pogodak u sezoni. 

U nastavku igre domaći tim je konstantno napadao i stvorio nekoliko izglednih prilika, ali lopta nije htjela u gol, pa je prvi dio igre završen rezultatom 1:0.

Nije se ni u drugom dijelu igre mnogo čekalo na gol. U 51. minutu po lijevoj strani je prošao Miljan Vlaisavljević i uputio centaršut, a na pravom mjestu se našao Marković i pogodio drugi put na meču.

Nakon drugog gola bilo je jasno da bodovi ostaju u Nikšiću, ali se igrači u plavo-bijelim dresovima nijesu tu zaustavili, pa je u 71. minutu na 3:0 povisio Stefan Cicmil svojim trećim golom u sezoni, a konačnih 4:0 postavio je tri minuta prije isteka regularnog toka Bojan Božović.

Sutjeska trenutno ima 60 bodova, pet više od Budućnosti, a u narednom kolu, koje je na programu 20. aprila, lider i aktuelni šampion gostovaće ekipi Petrovca.

U ostalim susretima 29. kola postignuti su sljedeći rezultati Mornar – Budućnost 0:1, Grbalj – Petrovac 2:0, Zeta – Rudar 2:1 i OFK Titograd – Iskra 1:2.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Uoči meča 30. kola Prve fudbalske lige Crne Gore između Arsenala i Sutjeske u Tivtu došlo je do incidenta u kojem su učestvovali navijači tima iz Nikšića, javlja Radio Tivat.
Fudbaleri Arsenala pobijedili su Sutjesku 1:0 u posljednjem meču 30. kola Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige.
Fudbaleri Sutjeske danas gostuju Arsenalu u 30. kolu MeridianBet Prve crnogorske fudbalske lige.