Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Završen projekat Fudbal u školama, učenicima OŠ “Ratko Žarić” prvo mjesto

oktoih-fudbal-u-skolama-1000x555
FSCG
  • Autor onogost.me
  • 22.06.2019. u 13:50

Učenici osnovnih škola ,,Ratko Žarić“ i ,,Oktoih“ osvojili su prva mjesta u svojim kategorijama na finalnim mečevima u okviru projekta ,,Fudbal u školama“.

OŠ ,,Ratko Žarić“ iz Nikšića slavila je u uzrastu IV i V razreda nakon minimalne pobjede u finalu odigranom protiv OŠ ,,21. maj“ iz Podgorice. Treće mjesto pripalo je Osnovnoj školi ,,Vladimir Nazor“ iz Podgorice, koja je sa 6:1 savladala OŠ ,,Savo Ilić“ iz Kotora.

U uzrastu II i III razreda, finale je pripalo OŠ ,,Oktotih“, koja je sa 1:0 bila bolja od OŠ ,,Mileva Lajović“ iz Nikšića. Treće mjesto u ovom uzrastu osvojila je OŠ ,,Savo Ilić“ trijumfom nad ,,Drugom osnovnom školom“ iz Budve – 4:3.

Pehare pobjednicima uručili su generalni sekretar FSCG Momir Đurđevac i direktor Direktorata za mlade u Ministarstvom sporta i mladih Miloš Lalević.

,,Fudbal u školama“ je projekat Fudbalskog saveza Crne Gore posvećen popularizaciji fudbala među djecom uzrasta od sedam do 10 godina. Organizovan je u saradnji sa Ministarstvom sporta i mladih i uz pomoć Ministarstva prosvjete, a u premijernom izdanju učestvovali su đaci iz 30 škola širom Crne Gore”, ističu iz Fudbalskog saveza Crne Gore.

 

izvor: CdM

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Fudbaleri Sutjeske u 26. kolu Meridianbet Prve crnogorske lige danas igraju protiv Dečića.