Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

ABA 2 liga: Ubjedljiv poraz Sutjesku ostavio bez plej-ofa

kos
Borac
  • Autor onogost.me
  • 13.03.2019. u 20:35

Košarkaši Sutjeske nijesu uspjeli da izbore plasman u plej-of fazu ABA 2 lige. Oni su večeras u posljednjem kolu regularnog dijela regionalnog takmičenja poraženi od Borca u gostima sa ubjedljivih 92:68.

Nakon nekoliko uvodnih minuta, u kojima je viđena rezultatska klackalica, sastav Borca je u drugom dijelu prve četvrtine uspio da se odlijepi i do isteka prvih deset minuta stekne prednost od 12 poena (31:19).

U drugoj dionici Čačani su nastavili u istom ritmu i uspjeli su napraviti još veću prednost pa se već tada moglo naslutiti u kom pravcu će ići meč, a na veliki odmor se otišlo sa rezultatom 51:34 u korist domaće ekipe.

Nastavak nije donio ništa novo na parketu dvorane “Borac”, pa je minus Nikšićana samo rastao, a u posljednju dionicu se ušlo sa nedostižnih 30 poena razlike (77:47). U posljednjoj četvrtini očekivano je došlo do opuštanja u redovima domaće ekipe, pa je ovaj dio igre Sutjeska iskoristila da ublaži poraz.

Najefikasniji u pobjedničkoj ekipi bili su Radovan i Ilija Đoković sa po 17 postignutih poena, dok je u timu Sutjeske najbolji bio Draško Knežević koji je na svoj konto upisao 25 poena.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Sutjeska je večeras, u drugom meču četvrtfinala NLB ABA2 lige, izgubila u Novom Sadu od Vojvodine - 81:70.