Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

ABA 2: Sutjeska opravdala ulogu favorita protiv Heliosa

kandic
Sutjeska/Foto MM
  • Autor onogost.me
  • 06.02.2019. u 19:38

Košarkaši Sutjeske savladali su večeras, u utakmici 19. kola regionalne ABA 2 lige, ekipu Heliosa na svom parketu rezultatom 78:70.

Prva četvrtina protekla je u izjednačenoj igri u kojoj se igralo koš za koš, pa je nakon deset minuta rezultat bio svega pola koša u korist domaćina (!6:15).

Na početku drugog dijela košarkaši Sutjeske su se trgnuli i uspjeli da naprave značajniju zalihu. ali su gosti iz Domžala prije odlaaska na odmor uspjeli da smanje zaostatak na četiri poena.

Gostujući košarkaši uspijevaju da odmah nakon pauze preokrenu rezultat, ali se tim Zorana Glomazića brzo konsolidovao i izjednačio na polovini treće dionice. Nakon velike borbe ispod oba koša u nastavku igre, u posljednjih deset minuta ušlo se sa rezultatom 55:54 u korist Sutjeske.

Sa uzbuđenima je očekivano nastavljeno i u četvrtoj četvrtini. Ipak, u presudnim momentima domaći igrači su bili koncentrisaniji, iskoristili prednost domaćeg terena i uspjeli da tako upišu jedanaestu pobjedu u ovom takmičenju.

Najefikasniji košarkaš u redovima pobjedničke ekipe bio je Nikola Pavlićević sa 22 poena, dok je u ekipi Heliosa ispred svih bio Nikola Gajić koji je upisao 18 poena.

Naredno, 20. kolo, na programu je 28. februara, kada će Sutjeska gostovati ekipi Sparsa.
 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci