Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Barović u petak saznaje težinu povrede

barovic_0
FIBA
  • Autor onogost.me
  • 05.06.2019. u 12:57

Filip Barović, centar Budućnost Volija, u petak će biti na važnim ljekarskim pregledima kada bi trebalo da se ustanovi ozbiljnost povrede desnog koljena.

Zbog otoka na koljenu precizan snimak nije se mogao napraviti od noći povrede, u majstorici finala Super lige protiv Mornara u “Morači”. Dug izostanak je izvjestan, a u Budućnost Voliju se nadaju da Barović ipak nije pokidao ukršteni ligament koljena.

Barović je igrao izuzetno za Budućnost Voli tokom Super lige. U domaćem šampionatu bilježio je 12,1 poena i 5,8 skokova po utakmici i jedan je od najzaslužnijih što je titula prvaka Crne Gore vraćena u Podgoricu. U Evroligi na 28 mečeva imao je učinak od 4,3 poena i 2,5 skokova po meču. Ukupno, odigrao je čak 75 utakmica, od čega 32 kao starter, u Evroligi, ABA ligi, Super ligi i ABA Super kupu u sezoni za nama.

U slučaju da je Barović pokidao ukršteni ligament desnog koljena, bila bi mala vjerovatnoća da zaigra do kraja godine.

Od ozbiljnosti njegove povrede zavisiće i strategija dovođenja igrača za narednu sezonu, ko god bio trener. Ukoliko se bude radilo o težoj varijanti povrede, vrlo vjerovatno bi klub bio prinuđen da dovede dvije “petice” za sezonu koja počinje krajem septembra.

 

Izvor: Pobjeda

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci