Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Dubljević demonstrira trening

dubljevic-fiba-1000x555_0_0_6
FIBA
  • Autor onogost.me
  • 16.05.2020. u 05:58

Kapiten naše reprezentacije i Valensije Bojan Dubljević učestvuje u akciji španskog kluba, kao podrška aktuelnim mjerama protiv epidemije korona virusa u toj zemlji.

Valensija je objavila video snimak, gdje prva zvijezda tog evroligaša demonstrira proces individualnog treninga.

Prije početka svakog individualnog treninga u centru ,,Alkeria del Basket“, Crnogorac kao i svi prvotimci Valensije prolazi kroz pregled ljekara. Obavezna stavka je mjerenje temperature, kako bi se izbjeglo da igrači sa bilo kakvom infekcijom izađu na teren.

Nakon nekoliko dana rada na kondiciji, Dubljević je dobio priliku i za samostalni šuterski trening. U evroligaškom klubu insistiraju, da igrači što prije vrate rutinu individualne tehnike – od baratanja loptom u driblingu, kretanja u reketu, do standardne rutine šuterskog treninga sa distance. Pored toga, Dubljević je imao i kondicioni trening trčanja na pokretnoj traci.

Očekuje se da u drugoj polovini mjeseca Valensija, kao i ostali španski klubovi, dobije priliku za timske treninge. Do tada će se raditi po ovakvom principu i dinamici.

Dubljević je prije suspenzije takmičenja figurirao kao jedan od kandidata za nagradu MVP za najboljeg igrača Evrolige, kao i za mjesto u prvoj ili drugoj petorci takmičenja u ovoj sezoni.

 

izvor: Pobjeda

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci