Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Dubljević mogao u Real Madrid

dubi
FIBA
  • Autor onogost.me
  • 21.04.2020. u 13:27

Bojan Dubljević odbio je finansijski bolje ponude većih klubova kako bi ostao u Valensiji i potpisao novi ugovor, otkrio je jedan od njegovih agenata Moises Koen.

U intervjuu za španski list Super Deporte, predstavnik agencijske kuće Beobasket Koen je kazao da su ponude bile sjajne, a odluka kapitena naše reprezentacije Dubljevića ipak laka. 

“Tokom sezone više klubova iz ACB lige i Evrolige su iskazali interesovanje. Bojan nije želio da sluša bilo što o tome, dok prvo nije razgovarao sa Valensijom i uvjerio se da oni žele da on ostane tamo. Mogao je zaraditi više novca u drugom evroligaškom timu”, rekao je Koen.

Nikšićanin je ovog proljeća donio odluku da ostane u Valensiji 24 časa nakon razgovora sa čelnicima kluba, kojem je donio prvu titulu šampiona Španije 2017. godine.

“Jednostavno je, Bojan želi da ovdje ostane mnogo godina i karijeru završi u Valensiji. Tokom sezone Evrolige tri kluba su pokazala jasno interesovanje. Jedan je poslao i vrlo konkretnu ponudu. Velikan Španije, neću reći konkretno ime”, rekao je Koen, uz komentar novinara lista Super Deporte da je jasno da se radi o Real Madridu.

Ostanak Dubljevića je sjajna stvar za klub. Valensija će zbog toga tokom ljeta računati na veće interesovanje sponzora, samim tim i na veći budžet za ambiciozniju ekipu naredne sezone.

“Bojan Dubljević je referenca koja je izuzetno bitna za budžet Vačensije. Bili smo svjesni toga i prije nego što smo ušli u pregovore, te svojevrsne odgovornosti za budućnost kluba. Na neki način to je nosilo i dozu pritiska, ali Valensija je u Bojanovom srcu i to nije bio problem za njega”, rekao je agent.

Koen je istakao da očekuje da će, zbog situacije sa korona virusom, budžeti najvećih španskih klubova biti manji za narednu sezonu, pa će i broj velikih stranih zvijezda vjerovatno biti manji u Španiji od jeseni.

 

Izvor: Pobjeda

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Sutjeska je večeras, u drugom meču četvrtfinala NLB ABA2 lige, izgubila u Novom Sadu od Vojvodine - 81:70.