Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Nikolić: Već razmišljamo o narednoj sezoni, vjerujemo da će treća biti sreća

boris_0
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 29.05.2020. u 06:04

Odlukom da se ne nastavi takmičenje u ABA ligi, sezona za košarkaše Sutjeske je i definitivno završena.

Ovo je bila očekivana odluka, iako su se izabranici Zorana Glomazića pripremali za nastavak, a u narednoj sezoni će se ponovo takmičiti u ABA 2 ligi.

„Počeli smo pripreme kao da će sezona biti nastavljena. Nadali smo se da će biti pronađen modus da se odigra plej-of ili finalni turnir za mjesto u elitnom društvu, ali viša sila je viša sila. Čelnici ABA lige su donijeli odluku koja je donekle očekivana, ostali smo bez prilike da ostvarimo san, ali nismo klonuli duhom. Već razmišljamo o narednoj sezoni, o formiranju tima koji će biti kadar da se ponovo bori za sam vrh drugog po rangu regionalnog takmičenja, a vjerujemo da će treća biti sreća. Prošle sezone nam je jedna pobjeda nedostajala da stignemo do doigravanja za ABA ligu. U sezoni koju je prekinuo koronavirus smo uspjeli u tome, ali nismo dobili priliku da se na terenu borimo za mjesto u elitnom društvu. Ponavljam, okrećemo se narednoj sezoni sa nadom da će se kockice složiti u željeni mozaik, da ćemo biti u vrhu, da ćemo se boriti i izboriti za mjesto u ABA ligi“, kazao je u razgovoru za Sport Klub sportski direktor Sutjeske, Boris Nikolić.

On je dodao da je iluzorno trošiti riječi koliko im je žao što se desilo sve što je prouzrokovalo prekid takmičenja. 

“Globalna pošast je zaustavila sve životne tokove, pa tako i sport. Sve se polako, na svu sreću, vraća u normalne tokove, ali zaista je teško podnijeti činjenicu da nismo mogli da se borimo za mjesto u ABA ligi, da nismo mogli da igramo u polufinalu plej-ofa šampionata Crne Gore, a tokom kompletne sezone smo se spremali i sanjali pomenute mečeve, ali, viša sila je viša sila. Idemo dalje“, zaključio je Nikolić.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci