Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Sutjeska u Čačku igra za plej-of: Rasterećeni i silno motivisani ulazimo u meč

54458106_2203652969693251_2404972606752030720_n
KK Sutjeska Media
  • Autor onogost.me
  • 13.03.2019. u 07:27

Košarkaši Sutjeske večeras u Čačku protiv Borca igraju odlučujuću utakmicu za plasman u plej-of fazu ABA 2 lige.

Nakon plasmana u finale Kupa Crne Gore gdje su poraženi od Budućnosti, Nikšićani imaju priliku da ovu sezonu krunišu još jednim uspjehom, a računica prije posljednjeg kola regularnog dijela u regionalnom takmičenju je veoma jasna. Izabranicima Zorana Glomazića potreban je trijumf večeras u Čačku, ali i pobjeda Lovćena na Cetinju protiv Dinamika.

Sutjeska pred odlučujući duel ima problema sa povrijeđenim igračima, ali trener ekipe Zoran Glomazić ističe da u meč ulaze rasterećeni i motivisani.

“Ovo nam je posljednja utakmica u regularnom dijelu prvenstva pa ćemo i pored brojnih povreda sigurno pružiti svoj maksimum. Borac je favorit a mi rasterećeni ali silno motivisani ulazimo u meč. Vidjećemo da li će to biti dovoljno da upišemo još pobjedu”, kazao je Glomazić.

Jedan od najboljih igrača u ovoj sezoni u nikšićkom timu Draško Knežević sličnog je mišljenja i navodi da u Čačak ne idu sa bijelom zastavom, iako Borcu prepuštaju ulogu favorita.

“U goste idemo kvalitetnoj ekipi koja igra brzu i jednostavnu košarku. Prepuštamo im ulogu favorita ali u Čačak ne dolazimo sa bijelom zastavom, već da muški odigramo meč i pokušamo doći do toliko željene pobjede”, istakao je Knežević.

Duel između Borca i Sutjeske igra se od 20h.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci