Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Spasojević: Tek sada slijedi ono pravo, „crveni“ se razigrali nakon prve utakmice

69665107_381887462727826_1881414190699118592_n
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 09.09.2019. u 06:06

Na turniru u Kini, gdje su se skupile najbolje selekcije svijeta, danas je deseti dan takmičenja, nakon čega se završava grupna faza i kada će biti poznati svi parovi četvrtfinala. Do sada smo vidjeli dosta uzbudljive i kvalitetne košarke, ali svi ono pravo očekujemo tek sada, a za naš portal svoj „sud“ o Mundobasketu dao je doskorašnji košarkaš Sutjeske Radosav Spasojević.

I on očekuje da ćemo još bolju košarku gledati tek od eliminacione faze, ali i da su sudije imale do sada uticaje na neke mečeve.

“Na dosadašnji dio šampionata ocjene su pozitivne, a po mom mišljenju izostanak najboljih sudija sa turnira utiče negativno na kvalitet i donekle “bode” oči gledaocima, ali u nastavku takmičenja tek slijedi ono najbolje”, kazao je Spasojević.

Dao je i svoju prognozu favorita gdje su u vrhu Srbija i SAD.

“Mišljenja sam da su Srbija i SAD glavni favoriti za osvajanje medalja, a odmah iza njih je tu Australija. Što se tiče eventualnih iznenađenja, tu su najbliže selekcije Česke i Poljske koje su do sada pokazale veoma mnogo. Kada su u pitanju igrači, mislim da će turnir obilježiti Bogdanović, Jokić ili Antetokumpo, a to su inače igrači koji pružaju i sjajne partije u NBA ligi”, ističe naš sagovornik.

Mišljenja  je da je Crna Gora tek nakon prve utakmice počela da popravlja svoju igru, ali da je uspjeh ostvaren kada je izborena viza za Mundobasket.

“Sami plasman na Svjetsko prvenstvo je veliki uspjeh za crnogorsku košarku, ali ostaje nada protiv Japana da upišemo prvu pobjedu na velikom takmičenju kao što je ovo, a mislim da su se momci opuštili tek posle prve utakmice i počeli da pružaju bolje partije”, zaključio je novi igrač rumunske Steaue.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Sutjeska je večeras, u drugom meču četvrtfinala NLB ABA2 lige, izgubila u Novom Sadu od Vojvodine - 81:70.
Sutjeska nije uspjela da iznenadi Vojvodinu, pa su Novosađani blizu polufinala ABA 2 lige, nakon večerašnje pobjede u Nikšiću 89:84. Revanš četvrtfinala se igra za sedam dana u Novom Sadu, a računa se koš-razlika.