Nikšić domaćin Balkanskog prvenstva u planinskom trčanju

onogošt.me
 • Autor onogost.me
 • 08.12.2022. u 10:09
Na kongresu Balkanske atletske federacije, koji je održan juče u Atini, odlučeno je da Nikšić naredne godine bude domaćin Balkanskog prvenstva u planinskom trčanju.
“Veliku zahvalnost dugujemo doajenu nikšićke atletike Dragu Musiću na istrajnosti da Crna Gora i grad Nikšić dobiju jedan ovakav sportski spektakl, kao i direktoru Srpskog atletskog saveza Slobodanu Brankoviću na podršci našoj kandidaturi”, napisao je sekretar Sekretarijata za kulturu, sport, mlade i socijalno staranje Dejan Ivanović na Fejsbuk profilu.

 

Događaj će okupiti takmičare iz 23 zemlje, a pored sportskih imaće, kaže Ivanović, i izuzetan značaj za valorizaciju turističkih potencijala Nikšića.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Nakon što je 2018. godine donacijom bubrega sugrađaninu Iliji Bulajiću spasila život, Nikšićanka Kristina Nina Vojinović odlučila je da to učini još jednom. Ovog puta odlučila je da donira dio jetre jedanaestogodišnjoj djevojčici sa kojom takođe nema rodbinskih veza.
  Vlada Crne Gore je na jučerašnjoj sjednici donijela odluku da se sredstva za završetak realizacije rekonstrukcije zapadne tribine fudbalskog stadiona u Nikšiću uvećaju sa 730.000 eura na 994.000 eura.