Autor: onogost.me
Foto: Džudo klub Akademik
08:05
10.10.2021.

Akademik i Trebjesa osvojili 45 medalja na "Trofeju Nikšića"

Na međunarodnom džudo turniru za mlađe uzrasne kategorije "Trofej Nikšića", Džudo klub Trebjesa osvojio je 15 medalja, dok je takmičarima Akademika pripalo 30 odličja. 


Trebjesa se okitila sa šest zlatnih, četiri srebrne i pet bronzanih. Mlađe pionirke ovog kluba dobile su pehar za najuspješniju ekipu.

Zlatne medalje su osvojili: Milatović Anamarija, Kerelaj Medina, Sejda Djusa, Šahman Lejla, Nenezić Predrag i Zmajević Nikola.

Srebra su pripala: Pindović Katarini, Sejda Mirsadi, Šahman Sari i Janjusević Matijo.

Bronzama su se okitili: Čabarkapa Rajko, Butorovicć Miloš, Matijašević Matija, Nikolić Vlado i Mitrović Vojin.

Foto: Džudo klub Trebjesa

Takmičari Akademika su osvojili deset zlatnih, osam srebrnih i 12 bronzanih, kao i dva pehara za najuspješniju ekipu za mlađe poletarce i  mlađe poletarke. 

Zlatna odličja su uzeli: Beriša Melisa, Đurović Irina, Bojović Darija, Beriša Merima, Krtolica Helena, Bulajić Vjera, Bojović David, Gardašević Viktor, Đurović Jovan i Burić Vasilije.

Srebrom su se okitili: Krtolica Helena, Beriša Merima, Bulajić Ksenija, Zorić Katarina, Josipović Andrej, Eraković Pavle, Zeković Dragan i Tadić Milorad.

Bronzane medalje su osvojili: Milić Mara, Bojović Darija, Nišavić Katarina, Đikanović Ksenija, Nišavić Katarina, Bulajić Vjera, Bulajić Đorđe, Nenezić Jovan ml.poletarac, Dragićević Andrija, Blagojević Petar, Banović Andrija i Pejović Pavle.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 12:50
  28.11.2021.

  Na prvom Međunarodnom memorijalnom džudo turniru “Goran Samardžija” koji je juče održan u Sarajevu, a koji je okupio 487 takmičara iz 36 klubova i četiri zemlje, Džudo klub Akademik ukupno je osvojio 24 medalje od čega devet zlatnih, sedam srebrnih i osam bronzanih.

 • 08:14
  22.11.2021.

  Prvi Zimski maraton ispunio je očekivanja organizatora. Preko 50 učesnika na glavnoj trci imalo je priliku da uživa u ljepotama Lukavice. Ponosni su što su gradu donijeli nešto novo, pozitivno i što ima perspektivu da traje godinama. Pripreme za drugi Zimski maraton u punom su jeku, a ljubitelji prirode, boravka na planini i zimskih sportova imaće priliku da 19. i 20. februara naredne godine zakažu novo druženje sa Lukavicom.

 • 09:54
  16.11.2021.

  Karatisti nikšićkog kluba Jion osvojili su osam medalja na međunarodnom turniru "Trofej Bara 2021". 

 • 07:45
  15.11.2021.

  Karatisti nikšićkih klubova Fokus i Šampion osvojili su 21 medalju na juče završenom međunarodnom turniru "Trofej Bara".