Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

BK Perun organizuje Biciklijadu u susret ljetnjem raspustu

14681838_1156345547775521_4981851962936293840_n_1
BK Perun
  • Autor onogost.me
  • 12.06.2019. u 11:23

U organizaciji BK "Perun", u subotu 15. juna biće održana Biciklijada u susret ljetnjem raspustu.

Organizatori su kazali da ova manifestacija ima za cilj promociju zdravih stilova života i sportskih vrijednosti, efikasnijeg i isplativijeg prevoza na kraćim dionicama. Ovom prilikom veliki broj biciklista poslaće poruku i da su potrebne biciklističke staze koje bi doprinijele atraktivnijoj i kvalitetnijoj urbanoj sredini.

Cilj nam je motivisati mlade da tokom ljetnjeg raspusta koriste bicikl kao prevozno sredstvo i upoznaju okolinu našeg grada, makadamske puteve  i mogućnost bicikliranja u smislu otkrivanja novih turističkih destinacija”, istakla je Ana Petrović Njegoš, jedna od organizatorki.

Bicikl se svrstava u pedeset najboljih izuma čovječanstva, a naučne studije pokazuju da je ne samo efikasno prevozno sredstvo već i sportski rekvizit koji doprinosi poboljšavanju kondicije i opšeg stanja organizma.

Organizatori su pripremili brojne poklone, za najsrećnijeg učesnika bicikl, kao i osvježenje za sve učesnike biciklijade.

Za vrijeme Biciklijade sobraćaj će biti zaustavljen, dužina kruga je 5 kilometara, a polazna i završna tačka biće Trg Slobode. Početak trke zakazan je za 18h.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Golbal klub Nikšić sa maksimalnim učinkom, kao prvoplasirani u B grupi, izborio je plasman u finale kvalifikacionog turnira u Berlinu i nastup na finalnom turniru Lige šampiona.