Budva: Gimnastičari Talenta osvojili 17 medalja

46831392_572186613216357_1972034989872644096_n
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 27.11.2018. u 11:27

Na turniru za gimnastičare, koji je održan prethodne subote u SC Mediteran u Budvi, takmičari Talenta imali su zapažen uspjeh osvojivši ukupno 17 medalja.

Ekipa iz našeg grada nastupila je na ovom takmičenju sa 23 člana i okitila se sa pet zlatnih, pet bronzanih i sedam srebrnih odličja, dok su preostali takmičari osvojili medalje za učešće.

Prva mjesta i zlatne medalje osvojili su Petrušić Ksenija, Simić Marija, Vukasović Ana Marija, Kneževic Andrej i Kocet Dragutin, srebra su pripala Pejović Teodori, Žugić Jani, Šakotić Sari, Osmajić Ivoni i Stević Moniki, dok su se bronzanim medaljama okitili Nikčević Teodora, Lalatović Elena, Kovačević Sara, Goranović Lana, Eraković Jelena, Janjušević Anđela i Šakotić Vlatka. 

Medalje za učešće dobile su Milović Lana, Stanišić Maša, Krulanović Ksenija, Lakićević Anja, Lalatović Anđela i Matijašević Mia. 

“Čestitke našim gimnastičarima, drugarima iz GK Adriatic kids kao i organizatoru GK Budva na lijepom druženju, odličnom iskustvu uz pregršt medalja i kreativnih koreografija. Ovo je dokaz da gimnastika kod mališana iz našeg grada postaje sve popularnija i apelovao bih i na ostalu djecu da nam se priključe. Do sljedeceg takmičenja vježbamo vrijedno i još jače”, kazao je trener Maksim Pekić.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci