Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Jovo Radulović pobjednik II Šahovskog prvenstva Župe

ii_sahovsko_prvenstvo
zupa.today
  • Autor onogost.me
  • 22.04.2019. u 07:22

U Domu Carine juče je održano II Šahovsko prvenstvo Župe, a u konkurenciji od osam takmičara, ovogodišnji prvak je Jovo Radulović, koji je imao maksimalni učinak od sedam pobjeda.

Radulović je i prošlogodišnji pobjednik.

Drugi sa pet pobjeda je bio Gojko Krulanović, treće mjesto osvojio je Miroje Tomić, četvrti je bio Njegoslav Krulanović, peti Dragoljub Radulović, šesti Puniša Radulović, sedmi Baja Jovanović i osmi Filip Radulović sa jednom neriješenom partijom.

Igralo se po Bergerovom sistemu, a pobjednik je dobio pehar koji je već dobio prelazni karakter, pa će za sljedeću godinu opet biti nadmetanja za njegovo osvajanje.

Među prijavljenima je bilo i nekoliko zainteresovane djece, pa je odlučeno da se za njih u maju organizuje poseban turnir, kao i da se pokuša organizovati škola šaha za najmlađe.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na 41. Međunarodnom turniru "Kup Mimoze", održanom u Igalu, takmičari džudo kluba Trebjesa osvojili su pet medalja – dvije zlatne, jednu srebrnu i dvije bronzane.
Crnogorski karatisti Nikola Malović i Nemanja Mikulić osvojili su bronzane medalje na turniru Serije A u Larnaki. Malović je u meču za bronzanu medalju, u kategoriji do 84 kilograma, pobijedio Muhameda Arifa Afigudima iz Malezije 5:1.