Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Lazar Kosović najbolji na Kosovu, srebro za Bojića i Potparu

53810967_2258461557753902_2870720393633595392_n
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 12.03.2019. u 07:29

Na karate turniru “Kosovo Polje Open 2019”, naš sugrađanin Lazar Kosović, koji nastupa za Karate klub Ulcinj, osvojio je zlatnu medalju i izabran je za najboljeg takmičara turnira.

Na takmičenju na kojem se okupilo 566 takmičara iz 70 klubova iz zemalja regiona, Kosović je do prvog mjesta došao ostvarivši tri vrlo efikasne pobjede.

Odličan nastup imao je još jedan naš sugrađanin, Matija Bojić, koji takođe od januara ove godine nastupa za Karate klub Ulcinj, osvojivši srebrnu medalju, a odličje istog sjaja osvojio je i član Karate kluba Fokus, Lazar Potpara.

“Svim osvajačima medalja čestitke na odličnom nastupu i rezultatu. Nadamo se da će saradnja sa Karate klubom Ulcinj biti dugovječna i rezultatski berićetna, a već dva protekla turnira daju nam pozitivne signale”, kazao je trener Fokusa Dejan Ivanović, kluba u kojem su ponikli Kosović i Bojić.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Takmičarka džudo kluba Straševina Andrijana Šutović osvojila je bronzanu medalju na Evropskom kupu za kadete (U18) koji je održan u Berlinu.
Na takmičenjima Gorski Kup na Kopaoniku i Dardania Kup na Ski centru Arxena Dunja Kovačević, članica reprezentacije i takmičarka Ski kluba "Pobjednik", osvojila je zlatnu medalju u slalomu i dvije bronzane u slalomu i veleslalomu u kategoriji U16.