Nikšićanin drugi u supersprint aquathlonu

  • Autor onogost.me
  • 21.06.2022. u 07:15

Nikšićanin Aleksa Maliković, član triatlon klub Anderba, zauzeo je drugo mjesto u disciplini Supersprint Aquathlon (plivanje i trčanje) na 4. Luštica Bay Aquathlon trci, koja je održana u Tivtu.

Takmičenje je bilo međunarodnog karaktera gdje je učešće uzelo preko 200 takmičara iz Srbije, Rusije, Italije, Hrvatske, Južne Afrike, Grčke i Crne Gore.

“Prezadovoljan sam prvim dijelom sezone, tri uzastopna vikenda gdje sam imao takmičenja. Uspio sam da uzmem bronze na državnom prvenstvu u atletici na 1.500m, državnom prvenstvu u Sprint triathlonu i sad srebro u Supersprint aquathlonu. Idem na zasluženu pauzu i polako da spremam drugi dio sezone. Sve pohvale organizatoru na izuzetnoj organizaciji”, kazao je Maliković.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Na "Otvorenom Kupu Crne Gore za djecu, kadete, juniore i seniore", održanom juče u Podgorici, takmičari karate kluba "Šampion" pokazali su zavidnu formu, uspješno završivši još jednu takmičarsku sezonu.
Na međunarodnom džudo turniru "Berkovići" takmičari džudo kluba Trebjesa osvojili su 21 medalju – od čega 10 zlatnih, dvije srebrne i devet bronzanih.
Član karate kluba Onogošt i reprezentativac Crne Gore, Veljko Matović, osvojio je prvo mjesto na Prvenstvu Balkana za djecu.