Autor: onogost.me
Foto: Poster
11:55
12.5.2022.

Oproštaj Draškovića u humanitarnom meču

Oproštajni meč boksera Ratka Draškovića održaće se večeras u Sportskom centru u okviru humanitarne bokserske revije.


Drašković će u svom oproštajnom meču boksovati protiv nekadašnje NBA zvijezde Darka Miličića, a planirano je da manifestacija i bokserski spektakl počnu u 20 sati.

Cjelokupan prihod od prodatih ulaznica, koje koštaju tri eura, Drašković će donirati za izgradnju kuće petočlanoj porodici Nebrigić iz Nikšića, koja je u stanju socijalne potrebe i nedavno je u požaru izgubila krov nad glavom.

U okviru programa boksovaće i seniorske reprezentacije Crne Gore i Srbije.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 08:25
  3.7.2022.

  Gimnastički klub "Montenegro Street Workout" u saradnji sa Ekološkim udruženjem mladih "Zeleni centar", a uz podršku partnera, 13. jula organizuje sedmo takmičenje u street workout & calisthenics disciplinama.

 • 08:25
  24.6.2022.

  Na rekreativnom višeboju u Sutomoru, u organizaciji Nacionalnog Saveza za sport i rekreaciju, veterani Nikšića osvojili su 24 medalje - 11 zlatnih, sedam srebrnih i šest bronzanih.

 • 09:15
  21.6.2022.

  Nikšićanin Aleksa Maliković, član triatlon klub Anderba, zauzeo je drugo mjesto u disciplini Supersprint Aquathlon (plivanje i trčanje) na 4. Luštica Bay Aquathlon trci, koja je održana u Tivtu.

 • 10:44
  20.6.2022.

  Talenat, upornost i disciplina karakteristike su uspješnih pojedinaca. Upravo te tri osobine odlikuju sestre Šutović, Andrijanu i Katarinu, koje pored odličnog uspjeha u školi, nižu i zapažene sportske rezultate.