Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Ovako Janović čuva naše sportske bisere: Prijem za supertalentovanu desetogodišnjakinju iz Nikšića

page
Privatna arhiva
  • Autor Marija Vujovic
  • 29.01.2019. u 12:01

Zahvaljujući brojnim uspjesima koje je postigla sa svojih 10 godina, ministar sporta i mladih Nikola Janović danas je upriličio prijem za supertalentovanu Nikšićanku Mariju Simić.

Ministar je prepoznao njen talenat iz više oblasti, pa joj je, prema riječima njene majke, Branke Dragović, obećao da će pratiti njene uspjehe u narednom periodu i pomagati joj.

„Janović je iskazao interesovanje i počeo da prati njen rad jer je dijete koje već ima stotu medalju. Za stipendiju je potrebna neka značajnija medalja, ali će gledati da joj pomognu na drugi način, jer voli sport i postiže značajne rezultate“, kazala nam je ona.

Podsjetimo, Marija Simić je talentovana djevojčica koja je osvojila preko 100 medalja iz gimnastike, džudoa, atletike. Pored toga, pohađa školu za manekene.

Učestvovati na nekom takmičenju, a ne osvojiti jedno od prva tri mjesta i vratiti se bez medalje, za nju predstavlja gotovo nepoznat osjećaj.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Takmičarka džudo kluba Straševina Andrijana Šutović osvojila je bronzanu medalju na Evropskom kupu za kadete (U18) koji je održan u Berlinu.
Na takmičenjima Gorski Kup na Kopaoniku i Dardania Kup na Ski centru Arxena Dunja Kovačević, članica reprezentacije i takmičarka Ski kluba "Pobjednik", osvojila je zlatnu medalju u slalomu i dvije bronzane u slalomu i veleslalomu u kategoriji U16.