Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

”Šampioni” i “Talenti” osvojili jedanaest medalja u Herceg Novom

12244157_10207119603085927_674490997_n
privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 18.11.2015. u 19:46

U organizaciji Univerzalne školice sporta Jump iz Herceg Novog ,u nedjelju 15. novembra, u Igalu je organizovana druga međunarodna Dječija olimpijada na kojoj su učestvovala i napravila zapažen rezultat djeca iz nikšićkih školica sporta „Talenat“ i „Šampion“

Na olimpijadi se okupilo ukupno 11 školica i oko 450 djece iz Crne Gore, Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Iz  Školice sporta Šampion je učestvovalo 25 mališana, dok je Talenat nastupila sa 44 mališana.

“Jako smo ponosni na naše male šampione i srećni zbog njihovog uspjeha i zadovoljstva samim učešćem na takmičenju, kao i lijepog druženja sa prijateljima iz Crne Gore i regiona”, naveo je Vesko Božović, iz Školice sporta “Šampion”.

Druženje sa ostalom djecom iz regiona i promocija zdravih stilova života glavni je cilj manifestacije koji je u potpunosti ispunjen.  Pored toga, takmičari iz školice “Šampion” su osvojili 3 medalje. Žarko Milić i Jagoš Vukićević su osvojili srebrne medalje i Lazar Vukićević bronzanu. Takmičari iz školice “Talenat” su osvojili  osam medalja u različitim disciplinama. Žugić Jana je osvojila dvije zlatne medalje, Simić Maja jednu zlatnu, Zečević David i Đurđevac Branko po jednu srebrnu medalju i Janjić Nina, Nikolić Anja i Bulajić Vlado po jednu bronzanu medalju.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Takmičarka džudo kluba Straševina Andrijana Šutović osvojila je bronzanu medalju na Evropskom kupu za kadete (U18) koji je održan u Berlinu.
Na takmičenjima Gorski Kup na Kopaoniku i Dardania Kup na Ski centru Arxena Dunja Kovačević, članica reprezentacije i takmičarka Ski kluba "Pobjednik", osvojila je zlatnu medalju u slalomu i dvije bronzane u slalomu i veleslalomu u kategoriji U16.