Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Split: Slađana Perunović peta

sladja-perunovic-1000x555
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 24.02.2020. u 10:48

Slađana Perunović istrčala je u Splitu najbolji rezultat u polumaratonu u posljednje dvije godine (1:21,45), čime je osvojila peto mjesto na 20. Splitskom polumaratonu.

Takmičenje koje je okupilo oko 3.000 učesnika iz 42 zemlje donijelo je zanimljivu trku, a Slađana je najbolje plasirana takmičara sa prostora bivše Jugoslavije u polumaratonu.

Rekorderka Crne Gore od 800 metara do maratona, istračala je iz punog treninga najbolje vrijeme u protekle dvije godine, pa sa dosta optimizma i samopouzdanja, misli okreće ka Balkanskom šampionatu koje je na programu 22. marta i na kojem će pokušati da se umiješa u borbu za jednu od medalja.

“Mogu da budem zadovoljan istrčanim rezultatom Slađane Perunović, imajući u vidu da smo trčali iz punog treninga, poslije odrađenih priprema u Ulcinju i da joj je ovo najbolji rezultat poslije dvije godine male stagnacije. Nastavljamo sa pripremama za maraton u Madridu krajem aprila gdje ćemo pokušati da ostvarimo normu za naše treće Olimpijske igre, gdje imamo nesebičnu pomoć ASCG kroz Slađanin program i našeg matičnog kluba AK Nikšić”, kazao je Slađanin trener Drago Musić.

U Splitu je nastupio i Veselin Petrušić koji je u svojoj kategoriji zauzeo treće mjesto sa vremenom 1:27,45, dok je Dušan Krcunović, u svojoj kategoriji zauzeo peto mjesto sa vremenom od 1:30,25.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Golbal klub Nikšić sa maksimalnim učinkom, kao prvoplasirani u B grupi, izborio je plasman u finale kvalifikacionog turnira u Berlinu i nastup na finalnom turniru Lige šampiona.