Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Srebro i bronza za Andrijanu Šutović i Ivanu Nikolić

66124693_460236294579422_4938487593193963520_n
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 07.07.2019. u 06:09

Takmičarke Džudo kluba Straševina, Andrijana Šutović i Ivana Nikolić, juče su imale više nego uspješan dan koji su krunisale osvajanjem srebrne i bronzane medalje.

Ivana Nikolić je učestvovala na EJU Kupu, koji se boduje za svjetsku rang listu, gdje je osvajanjem trećeg mjesta još jednom potvrdila da je možda najperspektivnija crnogorska džudistkinja, i koja je nastavila da osvaja medalje na značajnim međunarodnim takmičenjima.

Njena klupska drugarica Andrijana Šutović, nadmetala se na Balkanskom prvenstvu, gdje je nakon tri efektne pobjede došla do srebrne medalje.

Na Balkanskom prvenstvu su učestvovali i Radojičić Ljiljana i Musić Ilija gdje su zabilježili zapažen nastup i pokazali da mogu biti konkurentni za neku od medalja na sljedećem prvenstvu Balkana.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Takmičarka džudo kluba Straševina Andrijana Šutović osvojila je bronzanu medalju na Evropskom kupu za kadete (U18) koji je održan u Berlinu.
Na takmičenjima Gorski Kup na Kopaoniku i Dardania Kup na Ski centru Arxena Dunja Kovačević, članica reprezentacije i takmičarka Ski kluba "Pobjednik", osvojila je zlatnu medalju u slalomu i dvije bronzane u slalomu i veleslalomu u kategoriji U16.