Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Prvi poraz Sutjeske u sezoni

KK Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 25.11.2022. u 19:21
Sutjeska je danas poražena od Širokog 67:62 u drugom meču „balona“ u Sarajevu

Ovo je prvi poraz u sezoni ekipe koja ima tri pobjede u regionalnom takmičenju.

Neizvjesna utakmica je odigrana u Sarajevu. Sutjeska je u prvoj četvrtini imala deset poena viška (14:4), Široki se u drugoj vratio, na poluvrijeme otišao sa četiri poena prednosti (42:38), da bi se do kraja meča ekipe smjenjivale u vođstvu.

Sutjeska je četiri minuta prije kraja imala četiri poena prednosti (59:55), potom je na tri minuta do kraja bilo 61:57, ali je rival uspio da izjednači, pa je na ulasku u posljednji minut bilo 61:61. Miloš Koprivica je potom pogodio jedno slobodno bacanje (62:61), a na drugoj strani je bio precizan Najt (63:62). Do kraja je ostalo oko 30 sekundi, Sutjeska nije realizovala napad, a onda je Široki stigao do pobjede.

Najefikasniji je bio Miloš Koprivica sa 20 poena i sedam skokova. Po osam poena su ubacili Bogdan Bojić, Mašan Vrbica, Zdravko Bošković i Vladimir Tomašević.

Sutjeska u nedjelju (15) igra protiv Vrijednosnica.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Reforma penzionog sistema biće definisana fiskalnom strategijom i nema bojazni od gašenja Fonda PIO, poručuju iz Pokreta Evropa sad, a nakon izjave ministra finansija Novice Vukovića, koji je kazao da se kroz program Evropa sad 2 planira korekcija penzijskih doprinosa.
    Benzin je od danas skuplji dva centa, dok je cijena eurodizela niža jedan cent, saopšteno je iz Ministarstva energetike i rudarstva.
    Benzin će od ponoći poskupiti dva centa, dok će cijena eurodizela biti niža jedan cent, saopšteno je iz Ministarstva energetike i rudarstva.