Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

“Ajkule” eliminisane nakon peteraca

vaterpolisti-2-960x555_0_0_0_0
wpolo.me
  • Autor onogost.me
  • 21.07.2019. u 06:40

Najbolji crnogorski vaterpolisti zaustavljeni su u osmini finala Svjetskog prvenstva, nakon što su jutros poraženi od Australije poslije peteraca 13:11.

U penal drami, najprije je Lazović odbranio udarac Kempbela, ali su potom Janović i Radović zaustavljeni sa pet metara i naš tim je eliminisan.

Crna Gora je današnji meč slabo počela, konstantno zaostajala gol ili dva do završnice druge četvrtine, kada se konačno naš tim probudio, vezao četiri gola, poveo sa dva gola viška i činilo se da ima kontrolu utakmice u svojim rukama.

Međutim, uz nekoliko sumnjivih sudijskih odluka Australija se vratila u igru, naš tim nije ni imao sreće (prečka Janovića kod vođstva 8:6), pa je utakmica otišla u egal završnicu.

Na kraju je Crna Gora imala posljednji napad, ali je slab udarac Ukropine izblokiran.

Naš tim će u nastavku prvenstva razigravati za plasman od devetog do 16. mjesta.

U današnjoj utakmici najefikasniji u našoj selekciji bio je Aleksandar Ivović sa tri pogotka. Sa druge strane četiri gola Kejsa.

Ovo je najgori rezultat na šampionatima svijeta još od 2009. godine, kada je u Rimu Njemačka iznenadila “ajkule” takođe u meču osmine finala.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Mlada fudbalska reprezentacija Crne Gore poražena je od Finske 1:2 u petom kolu grupe E, kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.