Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Ajkule pobjedom otvorile turnir u Kini

kinacg080719
wpolo.me
  • Autor onogost.me
  • 08.07.2019. u 10:51

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore savladala je selekciju Kine rezultatom 14:8 u prvoj rundi međunarodnog turnira koji se igra u najmnogoljudnijoj zemlji na svijetu.

Najefikasniji u našem sastavu bio je Đuro Radović sa četiri gola, tri je postigao Bogdan Đurđić, po dva Draško Brguljan i Mlađan Janović, a po jedan Aleksandar Ivović, Marko Petković i Dragan Drašković.

Crna Gora u Kini nastupa u sljedećem sastavu: Dejan Lazović, Draško Brguljan, Đuro Radović, Marko Petković, Uroš Čučković, Aleksa Ukropina, Mlađan Janović, Bogdan Đurđić, Aleksandar Ivović, Vladan Spaić, Nikola Murišić, Dimitrije Obradović i Slaven Kandić. 

Pored selektora Vladimira Gojkovića, u stručnom štabu su i pomoćnici Zoran Ivanovski i Miodrag Matković, doktor Predrag Dabović, fizioterapeut Ivan Borović, tehnička podrška Vasko Vučković, šef misije je Dragan Samardžić, dok će Crnu Goru predstavljati i sudija Stanko Ivanovski.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Mlada fudbalska reprezentacija Crne Gore poražena je od Finske 1:2 u petom kolu grupe E, kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.