Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

“Ajkulice” od sjutra na Uskršnjem turniru

u15niksic270219-1000x555
wpolo.me
  • Autor onogost.me
  • 20.03.2019. u 14:50

U15 vaterpolo reprezentacija Crne Gore (igrači rođeni 2004. godine i mlađi) od sjutra do 23. marta u Bečeju učestvovavaće na tradicionalnom Uskršnjem turniru.

Selekcija koju predvodi Veljko Uskoković je odradila mini pripreme u Budvi, pa joj predstoji odmjeravanje snaga sa kvalitetnim protivnicima.

Prvog dana turnira, od 18h “ajkulice” igraju protiv Hrvatske. Dan kasnije očekuje ih dupli program – prijepodne će izaći na megdan Mađarima, a kasnije selekciji Srbije.

U subotu, posljednjeg dana takmičenja, Crna Gora se sastaje sa Italijom.

Boje naše zemlje u Bečeju braniće: Josip Reichel, Neđo Baštrica, Miloš Vukšić, Pavle Krivokapić, Mlađan Janović, Balša Vučković, Jakov Bulajić, Marko Bošković, Nemanja Moračanin, Lazar Vukićević, Danilo Krivokapić, Đorđe Čvorović, Andrija Bjelica, Novak Vukajlović, Vladan Vukićević, Pavle Kankaraš, Aron Jovanović i Damjan Delić.

Podsjećamo, prošle godine Crna Gora je osvojila zlato na tom turniru u Napulju.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na Evropskom prvenstvu krajem godine, rukometašice Crne Gore igraće u grupi sa Rumunijom, Češkom i Srbijom, odlučeno je na žrijebu u Beču. Šampionat će se igrati od 28. novembra do 15. decembra u Austriji, Mađarskoj i Švajcarskoj.
Snove o četvrtom uzastopnom učešću na olimpijskim igrama Crnoj Gori je raspršio čovjek koji nam je donio jedino odličje sa najveće smotre svjetskog sporta - tim Bojane Popović je u direktnom obračunu za odlazak u Pariz poražen od Slovenije Dragana Adžića 26:30, pa će niz učešća "lavica" na OI stati na tri, a "dežela" prvi put u istoriji biti dio elite.