Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Crna Gora dobila rivale u kvalifikacijama za OI

crnagora180120
wpolo.me
  • Autor onogost.me
  • 11.02.2020. u 14:11

Vaterpolisti Crne Gore u kvalifikacijama za Olimpijske igre igraće u grupi A sa selekcijama Gruzija, predstavnika Azije, Kanade, Brazila i Grčke. Kvalifikacije su na programu u Roterdamu od 22. do 29. marta. 

Tri najbolje reprezentacije sa turnira plasiraće se na Olimpijske igre u Tokiju. Prve četiri ekipe plasiraće se u četvrtfinale, po principu A1-B4, A2-B3, A3-B2, A4-B1. 

Na startu ćemo igrati sa predstavnikom Azije 22. marta od 16.10h, u drugom kolu rival je Kanada od 19h, slijedi duel sa Brazilom od 13.30h, pa sa Grčkom od 17.30h i u posljednjem kolu sa Gruzijom od 13.30h. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na Evropskom prvenstvu krajem godine, rukometašice Crne Gore igraće u grupi sa Rumunijom, Češkom i Srbijom, odlučeno je na žrijebu u Beču. Šampionat će se igrati od 28. novembra do 15. decembra u Austriji, Mađarskoj i Švajcarskoj.
Snove o četvrtom uzastopnom učešću na olimpijskim igrama Crnoj Gori je raspršio čovjek koji nam je donio jedino odličje sa najveće smotre svjetskog sporta - tim Bojane Popović je u direktnom obračunu za odlazak u Pariz poražen od Slovenije Dragana Adžića 26:30, pa će niz učešća "lavica" na OI stati na tri, a "dežela" prvi put u istoriji biti dio elite.