Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Crna Gora poražena od raspoložene Turske

crna_gora
KSCG
  • Autor onogost.me
  • 14.09.2018. u 18:53

U prvom meču druge faze kvalifikacija za Mundobasket, košarkaši Crne Gore poraženi su večeras u gostima od Turske rezultatom 79:69.

Izabranici Zvezdana Mitrovića nijesu uspjeli da iznenade jaki sastav domaćina, koji je cijelu utakmicu konce igre držao u svojim rukama i tako upisao veoma važnu pobjedu u borbi za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

“Crveni” su rezultatski parirali ekipi Turske prvih nekoliko minuta, kada nas je u igri držao svojim poenima Bojan Dubljević, kada smo imali i dva poena prednosti. Tada Turci prave seriju 7:0, a prvu četvrtinu rešavaju u svoju korist rezultatom 25:14.

I tokom druge dionice najsvijetlija tačka Crne Gore bio je Bojan Dubljević koji je do odlaska na odmor došao do brojke od 18 postignutih poena, ali domaći tim nije ispuštao razliku, pa je na odmor otišao sa prednošću od osam poena razlike.

U trećoj četvrtini viđen je jači otpot “crvenih”, koji su se uoči odličujućih deset minuta utakmice primakli na četiri poena zaostatka. Ipak, turska selekcija je u nastavku ubrzo dostigla dvocifrenu prednost i tako meč privela kraju u svoju korist.

Ubjedljivo najefikasniji u crnogorskoj ekipi bio je Bojan Dubljević koji je postigao 22 poena, a najbolji u pobjedničkom timu bio je Osman sa 18 upisanih poena.

Naredni meč naša selekcija igra već u ponedjeljak, kada će u Nikšiću ugostiti selekciju Ukrajine.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Mlada fudbalska reprezentacija Crne Gore poražena je od Finske 1:2 u petom kolu grupe E, kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.