Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Drašković odabrao za dvomeč sa Albanijom

0000005349_1050_624_cut
FSCG
  • Autor onogost.me
  • 07.06.2021. u 13:04

Selektor omladinske fudbalske reprezenacije Crne Gore Slobodan Drašković objavio je spisak igrača koji konkurišu za nastup u prijateljskim mečevima sa Albanijom, koji se igraju 12. i 15. juna.

Drašković se odlučio za 26 igrača – golmani: Sergej Joksimović (OFK Titograd), Lazar Baltić (Rudar), Nikola Ivezić (Podgorica); odbrana: Rastko Marsenić (Olimpija, Slovenija), Nikola Vukotić (Rudar), Nemanja Božović (Podgorica), Nikola Janjić (Sutjeska), Nemanja Popović (Iskra), Milan Radović (Sutjeska), Luka Boričić (OFK Titograd), Petar Vuković (Jezero), Ognjen Đinović (Zeta), Nemanja Perović (Famalikao, Portugal); vezni red: Igor Pajović (Sutjeska), Arnel Kujović (Kotbus, Njemačka), Filip Radojičić (Sankt Galen, Švajcarska), Jovan Dašić (Budućnost), Andrej Bajović, Dušan Vuković (Podgorica), Đorđe Šaletić (Iskra), Mario Đoljaj (Dečić); napad: Marko Bojović (Sutjeska), Aldin Drndar (Fortuna Diseldorf, Njemačka), Matija Krivokapić (Podgorica), Vuk Striković (Rudar), Vlado Gajić (Gorica, Hrvatska).

Prva utakmica igra se 12. juna, sa početkom u 20:15 časova, na glavnom terenu Trening kampa FSCG, dok je drugi meč zakazan za 15. jun od 18 časova, na stadionu ,,Ljoro Borići“ u Skadru.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na Evropskom prvenstvu krajem godine, rukometašice Crne Gore igraće u grupi sa Rumunijom, Češkom i Srbijom, odlučeno je na žrijebu u Beču. Šampionat će se igrati od 28. novembra do 15. decembra u Austriji, Mađarskoj i Švajcarskoj.
Snove o četvrtom uzastopnom učešću na olimpijskim igrama Crnoj Gori je raspršio čovjek koji nam je donio jedino odličje sa najveće smotre svjetskog sporta - tim Bojane Popović je u direktnom obračunu za odlazak u Pariz poražen od Slovenije Dragana Adžića 26:30, pa će niz učešća "lavica" na OI stati na tri, a "dežela" prvi put u istoriji biti dio elite.