Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Kadeti na Memorijalnom turniru “Miljan Miljanić”

kadeti-1000x555
FSCG
  • Autor onogost.me
  • 18.05.2019. u 06:47

Selektor kadetske fudbalske reprezentacije Crne Gore Slobodan Drašković saopštio je spisak igrača koji konkurišu za nastup na Memorijalnom turniru "Miljan Miljanić".

Za turnir koji se održava od 21. do 23. maja Drašković se odlučio za 20 igrača:

golmani: Nikola Ivezić(Budućnost), Ivan Zlajić (OFK Titograd);

odbrana: Nikola Vukotić (Budućnost), Ognjen Đinović (Zeta), Nemanja Božović, Ljubomir Pejović (Mladost Lj), David Šćekić (Nirnberg, Njemačka), Bojan Adžić (Partizan, Srbija);

vezni red: Jovan Dašić (Budućnost), Dušan Vuković (OFK Berane), Ognjen Bakić (Grbalj), Marko Vujačić, Andrej Bajović, Matija Krivokapić (Mladost Lj), Dušan Šuškavčević (Zemun, Srbija), Kristijan Ernec (Rudar), Milun Joković (Kom), Milan Radović (Sutjeska);

napad: Lazar Mijović (Budućnost), Matija Lambulić (Zeta).

Osim Crne Gore, na turniru će nastupiti i Srbija, Bugarska i Sjeverna Makedonija. Prvi meč na turniru “sokoli” igraju 21. maja od 16h protiv Bugarske, na stadion FK Sinđelić u Beogradu.

U zavisnosti od ishoda te utakmice, 23. maja će igrati za prvo ili treće mjesto.

Oba meča zakazana su za 17h.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na Evropskom prvenstvu krajem godine, rukometašice Crne Gore igraće u grupi sa Rumunijom, Češkom i Srbijom, odlučeno je na žrijebu u Beču. Šampionat će se igrati od 28. novembra do 15. decembra u Austriji, Mađarskoj i Švajcarskoj.
Snove o četvrtom uzastopnom učešću na olimpijskim igrama Crnoj Gori je raspršio čovjek koji nam je donio jedino odličje sa najveće smotre svjetskog sporta - tim Bojane Popović je u direktnom obračunu za odlazak u Pariz poražen od Slovenije Dragana Adžića 26:30, pa će niz učešća "lavica" na OI stati na tri, a "dežela" prvi put u istoriji biti dio elite.