Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

“Lavovi” protiv Farana ruše prvu prepreku ka EP

cg_rk1_0_0_0_0_1_3_0
RSCG
  • Autor onogost.me
  • 13.06.2019. u 06:18

Crnogorska rukometna reprezentacija večeras igra protiv Farskih Ostrva pretposljednji meč kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo.

Računica „lavova“ je više nego jasna. Četi Zorana Roganovića potrebne su pobjede u preostale dvije utakmice da bi osigurali drugu poziciju i plasman na šampionat Starog kontinenta.

Prvi meč sa Faranima završen je senzacionalno, jer je osvojen samo bod u Podgorici, pa naši sada žele da se ujedno iskupe za taj iznenađujući remi.

“Poznati smo po tome da kada kod nas inat proradi, tek tada pokažemo šta znamo. Tako da idemo maksimalno koncentrisani i motivisani u Farum, idemo po dva boda, a onda ćemo imati samo dan da se spremimo za utakmicu sa Ukrajinom”, pun je optimizma pred odlučujuće duele crnogorski reprezentativac Miloš Božović.

Duel između Farskih Ostrva i Crne Gore igra se u danskom gradu Farumu, gdje Farani igraju inače kao domaćini, a početak meča je zakazan za 19.30h.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na Evropskom prvenstvu krajem godine, rukometašice Crne Gore igraće u grupi sa Rumunijom, Češkom i Srbijom, odlučeno je na žrijebu u Beču. Šampionat će se igrati od 28. novembra do 15. decembra u Austriji, Mađarskoj i Švajcarskoj.
Snove o četvrtom uzastopnom učešću na olimpijskim igrama Crnoj Gori je raspršio čovjek koji nam je donio jedino odličje sa najveće smotre svjetskog sporta - tim Bojane Popović je u direktnom obračunu za odlazak u Pariz poražen od Slovenije Dragana Adžića 26:30, pa će niz učešća "lavica" na OI stati na tri, a "dežela" prvi put u istoriji biti dio elite.