Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Moskov umjesto Ivovića za duel sa Španijom

crnagora240120
wpolo.me
  • Autor onogost.me
  • 09.02.2020. u 14:07

Aleksandar Ivović zbog bolesti neće biti u sastavu vaterpolo reprezentacije Crne Gore za duel sa Španijom u Ovijedu u okviru 3. kola grupe D Preliminarnog dijela Svjetske lige.

Umjesto njega selektor Vladimir Gojković pozvao je Nikolu Moskova koji je bio u sastavu za duel sa Ukrajinom koju smo savladali u Nikšiću 23:3. Španija je bila bolja od istog rivala 20:8.

Podsjećamo, pobjednik ovog duela osvojiće prvo mjesto u grupi i u četvrtfinalu će igrati kao domaćin sa selekcijom Hrvatske, dok će poraženi u četvrtfinalu gostovati Srbiji. I u četvrtfinalu se igra samo jedan meč.

Za ovu utakmicu, Gojković će moći da računa na sljedeće igrače: Dejan Lazović, Draško Brguljan, Aleksa Ukropina, Marko Petković, Dušan Matković, Vlado Popadić, Stefan Vidović, Bogdan Đurđić, Nikla Moskov, Dušan Banićević, Dragan Drašković, Stefan Pješivac i Petar Tešanović.

Utakmica u Ovijedu igra se u utorak 11. februara od 19h. Utakmicu će suditi Jorgos Stavridis iz Grčke i Arkadij Voevodin iz Rusije.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Snove o četvrtom uzastopnom učešću na olimpijskim igrama Crnoj Gori je raspršio čovjek koji nam je donio jedino odličje sa najveće smotre svjetskog sporta - tim Bojane Popović je u direktnom obračunu za odlazak u Pariz poražen od Slovenije Dragana Adžića 26:30, pa će niz učešća "lavica" na OI stati na tri, a "dežela" prvi put u istoriji biti dio elite.
Prva šansa da se približe četvrtom uzastopnom učešću na olimpijskim igrama je prohujala pored rukometašica Crne Gore, jer su bile potpuno nemoćne pred Njemicama, koje su slavile 28:24 i poslije 16 godina se vratile na najveću smotru.