Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Odbojkaši osigurali plasman na EP i ispisali najljepšu stranicu u istoriji

oscg
OSCG
  • Autor onogost.me
  • 09.01.2019. u 20:34

Najbolji crnogorski odbojkaši ostvarili su najveći uspjeh u istoriji, plasman na Evropsko prvenstvo. Oni su večeras u Budvi savladali Moldaviju rezultatom 3:0 u posljednjem meču kvalifikacija za odlazak na skup najboljih ekipa Starog kontinenta.

Gosti su bolje otvorili prvi set i dolaze do prednosti od 4:1, nakon čega Bašić traži tajm-aut, koji je dao rezultata. Postepeno su naši odbojkaši popravljali igru i povećavali rezultat u svoju korist, pa su do 25. poena stigli kada su Moldavci bili na 18.

I u drugom setu do prvog poena dolaze gostujući odbojkaši, a rezultatska klackalica traje do rezultata 6:5, nakon čega Crna Gora ulazi u seriju i stiče prednost koju nije ispuštala do kraja, a ovaj dio igre završen je rezultatom 25:21.

Treći set je praktično bio formalnost što govori i sami rezultat, a crnogorski odbojkaši su slavili sa 25:13 i potpuno zasluženo ostvarili pobjedu koja im je donijela drugu poziciju na tabeli C grupe i plasman na Evropsko prvenstvo..

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Mlada fudbalska reprezentacija Crne Gore poražena je od Finske 1:2 u petom kolu grupe E, kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.