Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Pioniri startuju na Evropskom prvenstvu

u15pirot
wpolo.me
  • Autor onogost.me
  • 20.07.2019. u 10:30

Najmlađa crnogorska vaterpolo reprezentacija sjutra počinje takmičenje na prvenstvu Evrope.

Naša selekcija sastavljena od igrača do 15 godina na šampionatu u bugarskom Burgasu igraće u grupi D sa ekipama Bjelorusije, Srbije i Slovenije.

Prvi meč na šampionatu igramo sa Bjelorusijom u nedjelju od 16h po crnogorskom vremenu, za ponedjeljak je zakazan duel sa Srbijom od 21.30h, dok ćemo u utorak od 14.30 igrati sa Slovenijom.
Prvoplasirane ekipe iz sve četiri grupe plasiraće se direktno u četvrtfinale, dok će drugoplasirana i trećeplasirana igrati osminu finala.

Sastav Crne Gore: Čvorović Đorđe, Kankaraš Pavle, Krivokapić Danilo, Bošković Marko, Rajhel Josip, Vukšić Miloš, Vukićević Vladan, Janović Mlađan, Vučković Balša, Baštrica Neđo, Vukićević Lazar, Krivokapić Pavle, Bjelica Andrija, Vukajlović Novak i Jovanović Aron.

Trener je Veljko Uskoković, pomoćnici su Aleksandar Aleksić i Marko Franeta, doktor ekipe je Đorđe Klajn, tim lider Marko Franeta, dok će kao sudija Crnu Goru predstavljati Boris Obradović.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Mlada fudbalska reprezentacija Crne Gore poražena je od Finske 1:2 u petom kolu grupe E, kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.