Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Spisak za mečeve sa Izraelom i Poljskom

0000003472_1050_624_cut
FSCG
  • Autor onogost.me
  • 07.11.2019. u 07:38

Selektor mlade reprezentacije Crne Gore Miodrag Vukotić objavio je spisak igrača na koje računa za mečeve u novembru, kvalifikacioni sa Izraelom i prijateljski sa Poljskom.

Vukotić je pozvao 23 igrača – golmani: Filip Đukić (Hvidovre, Danska), Krsto Ljubanović (Merida, Španija), Balša Popović (Grbalj); odbrana: Ognjen Obradović, Miloš Drinčić (Iskra), Bojan Roganović, Stefan Milić (Budućnost), Balša Banović (OFK Titograd), Lazar Vučićević, Filip Šćekić (Podgorica), Janik Filipović (Fortuna Keln, Njemačka); vezni red: Novica Eraković (Sutjeska), Ilija Vukotić (Benfika, Portugal), Danilo Marković (Rudar), Srđan Krstović (Zeta), Balša Sekulić (Podgorica), Ognjen Stijepović (Pistojeze, Italija), Vasilije Terzić (Budućnost), Marko Miličković (OFK Titograd); napad: Nikola Krstović (Crvena zvezda, Srbija), Sergej Grubač (Kjevo, Italija), Meris Skenderović (Karl Cajs Jena, Njemačka), Vladan Kordić (Grbalj).

,,Sokoli“ će 14. novembra gostovati Izraelu u okviru 6. kola grupe 6 kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, dok će četiri dana kasnije dočekati Poljsku u prijateljskoj utakmici.

“Na spisku su igrači koji u našoj ligi imaju veću minutažu, dok smo, sa druge strane, primorani da zovemo neke fudbalere iz inostranstva, iako ne igraju previše u svojim klubovima. Ali, ti igrači su svojim kvalitetom i talentom zaslužili da pođu u inostranstvo, tako da su zasluženo tu na spisku. Nadam se da će svi igrači koji su na spisku na okupljanje doći zdravi i spremni, jer želimo da u narednim utakmicama na pravi način odreagujemo na prethodna dva rezultatski loša meča. Već protiv Izraela želimo da pokažemo karakter, kao i da popravimo neke segmente u kojima smo griješili u prethodnim utakmicama. Želimo da izvučemo maksimum iz ekipe i tako dođemo do povoljnog rezultata”, kazao je selektor Vukotić.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Mlada fudbalska reprezentacija Crne Gore poražena je od Finske 1:2 u petom kolu grupe E, kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.