Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
07:47
1.3.2020.

"Kanarinke" i nakon Rudara maksimalne

Rukometašice Levalee savladale su sinoć na svom terenu ekipu Rudara rezultatom 21:16 u utakmici 9. kola Prve lige.


"Kanarinke" su čvrstom odbranom u prvom poluvremenu dozvolile gošćama da postignu svega pet golova, dok su sa druge strane 13 puta tresle mrežu rivalki pa su sa velikom prednošću otišle na pauzu.

Dobar rezultat u prvom dijelu omogućio je treneru Draganu Đurđevcu da tokom drugog dijela pravi rotacije i izmjene u sastavu što bitnije nije uticalo na konačan ishod, a Nikšićanke su upisale deveti uzastopni trijumf i tako se učvrstile na liderskoj poziciji.

Najefikasnije u pobjedničkoj ekipi bile su sestre Nataša i Nada Ćorović sa po 7 pogodaka, dok je u ekipi Rudara Mina Novović postigla 4 gola.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 07:55
  27.5.2020.

  Kao što je bilo najavljeno i ranije, reprezentativac Crne Gore Filip Vujović promijenio je klub. Naš sugrađanin od juče je i zvanično član Balonmano Nave, sa kojim je dogovorio saradnju na dvije godine.

 • 19:33
  25.5.2020.

  Čini mi se da nijesam svjesna da je u petak bio kraj. Sinoć razmišljam kad je sljedeći trening. Ovih dana sam vraćala slike na prve treninge kod Maje Savić u mlađim kategorijama, kazala je za Pobjedu Đurđina Jauković koja je zvanično od prije dva dana članica francuskog Bresta.

 • 12:06
  13.5.2020.

  Igrala je za ŽRK Danilovgrad, ŽRK Budućnost, Ferencvaroš i Budimpeštu, a sada je napravila novi korak u karijeri – 24-godišnja rukometašica Đurđina Malović je nova članica poljskog Lublina.

 • 08:04
  13.5.2020.

  Poštujući preporuke NKT-a, sve kategorije Rukometnog kluba Levalea krenule su prije par dana sa zajedničkim radom.