Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Trebjesa najbolja na turniru u Sarajevu

64575158_668324253632171_7437312734376493056_n
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 18.06.2019. u 05:40

Pionirska selekcija RK Trebjesa osvojila je prvo mjesto na Međunarodnom turniru u okviru Festivala sporta Ilidža 2019 koji je održan u Sarajevu.

Na rukometnom turniru učestvovale su još ekipe Hadžići Dido Grupa, Turbina Jablanica i Feniks iz Podgorice, a “medvjedice“ su superiorno stigle do prvog mjesta pobjedama u sva tri meča. U prvoj utakmicu turnira savladana je ekipa Turbine iz Jablanice rezultatom 21:15, u drugoj je ostvarena pobjeda nad ekipom Hadžića rezultatom 27:13, dok su Nikšićanke u trećoj utakmici bile bolje od ekipe Feniksa rezultatom 18:14.

Za Trebjesu su na turniru nastupale Kecojević Aleksandra, Dubljević Maša, Živković Vanja, Milatović Nikolina, Kokotović Andjela, Marjanović Marija, Popović Maša, Burić Sara, Drašković Anja, Ćorović Sandra, Dorongić Bojana, Bajović Danijela, Gagović Milena, Mandić Ivona, Kadić Anđela, Gvozdenović Jovana, Marjanović Jelena, Malović Andrijana, Božović Anja, Gezović Anđela, Kokotović Anastasija, a ekipu su vodili treneri Perović Miloš, Rudović Zoran i Bošković Miloš, doktor Kontić Anđela i članovi uprave Dorongić Darko, Perović Veselin i Glušica Mato.

Anđela Gezović najbolji je strijelac turnira sa 33 postignuta gola.

“Veliku zahvalnost dugujemo organizatorima turnira na odlično organizovanom turniru na čelu sa Harisom Zilićem, a posebnu zavalnost dugujemo Udruženju roditelja RK Trebjesa, EPCG, Hotelu Aria, Eko solaru, Primatec koji su pomogli da otputujemo na turnir”, kazali su iz kluba.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Petar Eraković, 23-godišnji Nikšićanin, postao je novi igrač Rukometnog kluba Metković – Mehanika, koji nastupa u hrvatskoj Premijer ligi.
Snovi o Olimpijskim igrama i Parizu vremenski nijesu daleko. Zna to dobro i rukometašica Đurđina Jauković. Nakon više od dva mjeseca oporavka povrede koljena ima želju da se spremi i zaigra na Olimpijskim igrama u Gradu svjetlosti.