Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Vujovićev Kielce zaustavljen na korak do titule prvaka Evrope

  • Autor onogost.me
  • 19.06.2022. u 18:06

Rukometni klub Vive Kielce, u kojem nastupa Nikšićanin Branko Vujović, poražen je od Barselone 37:35 u finalu Lige šampiona. 

Meč je završen posle izvođenja sedmeraca, a španski tim je bio uspješniji. Nakon regularnih 60 minuta rezultat je bio 28:28, da bi posle deset minuta produžetka na semaforu pisalo 32:32. 

Vujović je posebno bio zapažen na početku meča, kada je gotovo sam držao priključak poljske ekipe. Barselona je vodila i sa tri gola razlike, ali, najviše zahvaljujući desnom beku iz Nikšića, upravo u uvodnim minutima susreta ostala u igri. Duel je ušao u egal sredinom prvog poluvremena, nakon čega se uglavnom igralo “gol za gol”. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Petar Eraković, 23-godišnji Nikšićanin, postao je novi igrač Rukometnog kluba Metković – Mehanika, koji nastupa u hrvatskoj Premijer ligi.
Snovi o Olimpijskim igrama i Parizu vremenski nijesu daleko. Zna to dobro i rukometašica Đurđina Jauković. Nakon više od dva mjeseca oporavka povrede koljena ima želju da se spremi i zaigra na Olimpijskim igrama u Gradu svjetlosti.