Autor: onogost.me
Foto: Na fotgrafiji: Lacmanović, Marković, Janjušević, KOvačević, Đokić
08:43
15.7.2018.

Nikšićani prognoziraju finale Hrvatska - Francuska

Veliko finale na Svjetskom prvenstvu u Rusiji između Francuske i Hrvatske sa nestrpljenjem isčekuje čitava planeta, a i mnogi naši sugrađani će od 17h biti kraj malih ekrana da vide ko će biti novi prvak svijeta u fubalu.


Svakako je zanimljivije pratiti ukoliko imate svog favorita, a koliko mi uspjeli da saznamo, i Hrvatska i Francuska će imati navijače među Nikšićanima.

Miljana Lacmanović

Pratim Svjetsko prvenstvo od početka i mislim da će u finalu pobijediti Hrvatska za koju navijam od samog početka. Pokazali su veoma dobru igru i potpuno su zasluženo stigli do finala, a njihov najveći kvalitet je borbenost. Očekujem da meč obilježi Luka Modrić koji je i do ove utakmice bio najbolji igrač Hrvatske, ali i cijelog prvenstva.

Mitar Marković

Očekujem tvrdu utakmicu i pobjedu Francuske rezultatom 1:0. Francuzi će slaviti iz razloga što imaju  mnogo bolje igrače od Hrvatske.. Takođe imaju više iskustva i utakmica na ovom nivou. Igrač utakmice biće Kilijan Mbape, koji je i do sada pružio najbolje igre na prvenstvu usvojoj ekipi.

Boško Janjušević

U finalu ću navijati za Hrvatsku i nadam se da će uspjeti da pobijedi i tako još jednom pobjedom kruniše svoj sjajan nastup na Svjetskom prvenstvu. Sa druge strane, Francuzi imaju veoma dobar tim, tako da se očekuje tvrda utakmica jer je i ulog veliki. Mislim da će od igrača finale obilježiti Luka Modrić ili Mario Mandžukić.

Predrag Kovačević

Pa mislim da će meč biti zanimljiv i kvalitetan kao što je bilo i cijelo prvenstvo. Očekujem pobjedu Francuske za koju ću i navijati, a koja je tokom cijelog prvenstva igrala veoma dobro. Imaju kvalitetnije igrače koji su u prethodnim mečevima pokazali svoju klasu. Svakako očekujem da i neko od napadača “Trikolora“ obilježi veliko finale.

Vladimir Đokić

Definitivno dajem prednost francuskoj reprezentaciji iz razloga što im je ekipa pokrivena na svim pozicijama. Imaju izuzetno dobre igrače, a najbolji je Mbape. Mislim da je Francuska u potpunosti zaslužila da osvoji titulu jer je pokazala najbolji fudbal na prvenstvu.

 

 

Ostale vijesti iz kategorije