Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Sutjeska na teškom gostovanju u Petrovcu

FK Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 10.09.2022. u 08:20
Sutjeska će u 8. kolu Prve fudbalske lige pokušati da na uvijek teškom gostovanju u Petrovcu popravi utisak iz dosadašnjeg dijela šampionata i trijumfom protiv protivnika po mjeri pokaže da i ove godine ima šampionske ambicije.

Petrovac je sa 12 osvojenih bodova na 4. mjestu na tabeli dok Nikšićani sa bodom manje zauzimaju šesto mjesto.

Sutjeska u duel ulazi nakon trijumfa u KUP-u CG, a pobjeda u tom meču, ističe i strateg „plavih“ Nenad Brnović, podigla je samopouzdanje ekipi.

„Svjesni smo da moramo da popravimo još puno stvari. Petrovac ima bod više, u blagom su padu forme, ali nas to neće zavarati. Oni su ekipa sa najboljim napadačkim potencijalom u ligi i jasno su to pokazali u prvim kolima. Što se nas tiče – kuburimo sa realizacijom. Stvaramo šanse, ali ih ne realizujemo. Nadam se da ćemo to popraviti”, rekao je u najavi meča Brnović.

Za razliku od Sutjeske, Petrovac je u Kupu eliminisan. Ekipa je izgubila od Mornara, koji je bio bolji i prethodne sedmice u prvenstvu.

TABELA:

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Duel na primorju jedini je na programu danas i počinje u  19h. Preostala četiri meča igraju se u nedjelju a sastaju se: Jezero – Budućnost, Jedinstvo Franca – Dečić, Arsenal – Rudar i Mornar – Iskra.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Osnovni sud u Podgorici utvrdio je da prekid rada prosvjetnih radnika u februaru nije organizovan u skladu sa odredbama Zakona o štrajku, što ga, kako je saopšteno iz tog suda, čini nezakonitim.
    Drugi kvalifikacioni turnir juniorskog prvenstva u konkurenciji odbojkašica odigraće se u subotu, 20. aprila, u organizaciji Odbojkaškog saveza Crne Gore i Ministarstva sporta i mladih.