Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Simon Knežević stigao do četvrtog trofeja na turnirima u kalendaru Evropske teniske asocijacije

milan_ristov_i_simon_knezevic
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 15.10.2020. u 20:22

Mladi teniser TK „Nikšić“ Simon Knežević igra sezonu za dugo pamćenje. Na turniru „Rio Verde open 2020.“, sa Podgoričaninom Milanom Ristovim, stigao do trofeja u dublu.

Ovo je Simonu četvrti trofej na turnirama, koji su u kalendaru Evropske teniske aocijacije, drugi u dublu. Naš dubl rezultatom 2:1 (6:4, 3:6, 10:7) savladao je grčku kombinaciju Jorgos Kaidemenos – Nikolos Sfirakis.

Simon sjutra  ima priliku da se sa ovog turnira, koji se održava na terenima podgoričkog kluba „Eminenta“, vrati sa duplom krunom, jer igra i finale singla sa Grkom Nikolosom Sfirakisom. Nakon što je nedavno na velikom turniru u Novom Sadu stigao do polufinala, Knežević je napredovao na listi Evrospke teniske asocijacije i trenutno se nalazi na 51. mjestu.

Eventualnim trijumfom u sjutrašnjem finalu, Simon bi se po prvi put probio među pedeset najbolje rangiranih tenisera na listi Evropske tensiske asocijacije (U 16).   

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Takmičar TK Glava Zete Pavle Vukosavljević je po prvi put u kategoriji do 16 godina stigao do polufinala na turniru iz kalendara Tennis Europe koji se održao u Podgorici.