Tivat: 22 medalje za “Trebjesu”

Privatna arhiva
 • Autor onogost.me
 • 27.11.2022. u 08:15
Juče je u Tivtu održan Međunarodni džudo turnir "Tivat open 2022" u konkurenciji poletaraca, pionira, kadeta i junira, a takmičari Džudo kluba "Trebjesa" osvojili su 22 medalje.

Oni su se u Nikšić vratili sa četiri zlatne, sedam srebrnih i 11 bronzanih odličja.

Zlatne medalje osvojili su: Pindović Katarina, Sahman Sara, Šundić Lucija i Jancer Marko.

Srebrne medalje pripale su Šundić Andrei, Kerelaj Medini, Sejda Mirsadi, Vujović Milici, Roćenović Vuku, Janjušević Matiji i Pavlićević Eni, dok su bronzane medalje osvojili: Sundić Lucija (takmičila se za juniore i kadete), Sejda Đuša, Vujović Nemanja, Blečić Jovan, Matijašević Matija, Isufaj Medo, Nenezić Vanja, Čabarkapa Rajko, Kasalica Jovana, Pantović Danilo i Pavlićević Mia.

Učestvovali su džudisti iz Crne Gore, Srbije, Bosne, Makedonije, Kosova i Hrvatske. Na turniru se takmičio 530 takmičara, iz oko 40 klubova.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Nakon što je 2018. godine donacijom bubrega sugrađaninu Iliji Bulajiću spasila život, Nikšićanka Kristina Nina Vojinović odlučila je da to učini još jednom. Ovog puta odlučila je da donira dio jetre jedanaestogodišnjoj djevojčici sa kojom takođe nema rodbinskih veza.
  Vlada Crne Gore je na jučerašnjoj sjednici donijela odluku da se sredstva za završetak realizacije rekonstrukcije zapadne tribine fudbalskog stadiona u Nikšiću uvećaju sa 730.000 eura na 994.000 eura.