Kovačević: Opština će i ove godine podržati takmičenje “Crna Gora u ritmu Evrope”

Opština Nikšić
 • Autor onogost.me
 • 16.11.2022. u 12:55
Predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević i koordinatorka manifestacije „Crna Gora u ritmu Evrope“ Saida Čikić potpisali su Ugovor o donaciji na projektu „Ritam Evrope“.

Tom prilikom Kovačević je kazao da će Opština Nikšić, sa zadovoljstvom i ove godine podržati najveće muzičko takmičenje u regionu koje nosi naziv „Crna Gora u ritmu Evrope“.

„Lokalna uprava je uvijek tu da podrži sve muzičke manifestacije i takmičenja, u kojima učestvuju naša djeca. Veliko nam je zadovoljstvo, što možemo i finansijski pomoći da djeca iz Nikšića imaju priliku da se pokažu, na tom prestižnom regionalnom muzičkom takmičenju“, istakao je Kovačević.

Koordinatorka manifestacije Čikić se zahvalila Kovačeviću na podršci i tom prilikom upoznala predsjednika o planiranim aktivnostima.

„U cilju realizacije ovog programa, mi ćemo u periodu od 01.02.2023. do 30.03.2023. godine, na području grada, izvršiti audiciju djece i omladine iz svih osnovnih i srednjih škola, kao i omladine do 21 godine. Na audici ćemo odabrati šest najtalentovanijih predstavnika vokalnog i plesačkog karaktera. Djecu ćemo pripremiti za nastup i nadamo se uspjehu“, zaključila je Čikić.

Domaćin ovogodišnjeg festivala je Prijestonica Cetinje.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Nikšićkoj policiji je 3. decembra u 11.25 časova prijavljeno od strane Medicinskog centra Nikšić, da je u njihove prostorije pristupilo maloljetno lice u prisustvu roditelja, sa povredama iz nasilja.
  Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) pozvalo je na pripravnost zbog očekivanih olujnih vremenskih nepogoda, jakog južnog vjetra i mogućih poplava. Direktorat za zaštitu i spašavanje MUP-a pozvao je građane da svoje aktivnosti prilagode najavljenoj meteorološkoj situaciji.
  Meteorolog Branko Micev kazao je da su u Crnoj Gori, do nedjelje, usljed obilnih padavina, moguće poplave. Od nedjelje veče očekuje nas zahlađenje koje će donijeti snijeg i u nižim predjelima, a od četvrtka, ponovo porast temperature, kiša i nestabilno vrijeme.