Air Montenegro od 15. decembra ponovo leti iz Podgorice za Istanbul

Air Montenegro
 • Autor onogost.me
 • 14.12.2022. u 08:56
Nacionalni avio-prevoznik Air Montenegro od 15.decembra ponovo leti iz Podgorice za Istanbul, saopšteno je iz te avio kompanije.

Letovi iz glavnog grada Crne Gore za Istanbul odvijaće se, najavili su, dva puta sedmično, svakog četvrtka i nedjelje. Pored ove linije, tokom cijele godine, odvijaju se redovni letovi iz Tivta ka Istanbulu i to pet puta sedmično.

„Air Montenegro je na samom početku poslovanja uveo cjelogodišnje letove iz Tivta ka Istanbulu i ova nova linija se pokazala kao jedna od najatraktivnijih kako za inostrane, tako i za domaće putnike. Sa ukupno sedam rotacija tokom zimske sezone odgovorićemo na veliku potražnju za letove kako iz Tivta, tako i iz Podgorice ka Istanbulu“ saopšteno je iz kompanije.

Nacionalni avio-prevoznik trenutno je, kako su istakli, u intenzivnim pripremama za narednu godinu, koje podrazumijevaju pokretanje starih, ali i novih linija. Tako će, od maja naredne godine četiri puta sedmično saobraćati za Prag, dok su već najavljene dvije nove destinacije od juna mjeseca – Brno i Bratislava.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Bivšim radnicima nikšićke Željezare počelo je suđenje u Osnovnom sudu, po tužbi bivšeg vlasnika fabrike za "ometanje službenog lica u vršenju službene radnje". Radnici su poručili da se ne osjećaju krivima, jer su branili fabriku i svoja radna mjesta.
  Na današnjem zboru radnici Željezare odlučili su da do ponedjeljka, 6. februara čekaju zvaničan poziv od EPCG za obećano zaposlenje. Ako poziva ne bude, narednog dana 7. februara, počeće proteste ispred upravne zgrade EPCG, kazao je predstavnik sindikata Ivan Vujović.