Tvoj biznis
08:25
1.7.2022.

Putujući po Evropi na odmor tokom ljetnjeg perioda, Miroslav Radulović, osnivač i vlasnik prve zanatske pivare „Rekord“ iz Nikšića, uočio je da svi pabovi i klubovi imaju svoje mini zanatske pivare i proizvode određene vrste piva, isključivo za svoje lokale. Ta je piva, kako kaže, probao, svidjela su mu se, te je sredinom 2018. godine odlučio da pokrene svoju proizvodnju.

 • 13:40
  31.5.2022.

  Uz podršku granta koji je u posljednjem pozivu dodijelio Zavod za zapošljavanje Crne Gore u vidu bespovratnih sredstava, naša sugrađanka Svetlana Papović, uz pomoć svog supruga otvorila je radnju Aqua-Nik - trgovinu vodoinstalacionim materijalom, opremom za kupatila, bojama, lakovima, elektromaterijalom, majstorskim alatom…

 • 07:57
  24.3.2022.

  Priča o mljekari za porodicu Miličić je prije šest godina, kada su počeli sa proizvodnjom mlijeka, bila samo želja. Danas je ta želja ostvarena, iako je sama mini farma zamišljena tako da se radi prerada, te da se zaokruži proces.

 • 08:21
  22.2.2022.

  Želeći da skrene pažnju mlađim generacijama na (ne)čistoću mora i podmorja, Nada Tadić iz Nikšića, zajedno da svojom drugaricom Tanjom Šošić iz Hrvatske, prije oko dvije godine počela je da šije igračke od prirodnih materijala. Zamisao je bila sašiti za prijatelje, tek tako, da bi danas Nada bila uspješna preduzetnica i vlasnica malog carstva igračaka Duga toys.