Benzin skuplji jedan, a dizel jeftiniji dva centa

gov.me
 • Autor onogost.me
 • 16.01.2023. u 15:18
Cijene eurosupera 95 i 98 od ponoći će poskupiti po cent, dok će eurodizel pojefitniti dva centa, saopšeno je iz Ministarstva kapitalnih investicija.

Eurosuper 95 i 98 poskupiće po jedan cent i u narednih 15 dana koštaće 1,41 eura, odnosno 1,45 eura.

Cijena eurodizela biće manja dva centa i iznosiće 1,47 eura.

Lož ulje će takođe pojeftiniti, i to jedan cent na 1,52 eura.

“Saglasno odredbama Uredbe o načinu i visini elemenata na osnovu kojih se formiraju maksimalne cijene naftnih derivata („Službeni list CG“ ,broj 23/2021) , naredni obračun će se obaviti  30. januara, a eventualno izmjenjene cijene naftnih derivata važiće od 31. januara 2023. godine”, saopšteno je iz Ministarstva.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede obavjestilo je poljoprivredne proizvođače da je rok za upis obradivih površina u Sistem za identifikaciju zemljišnih parcela (SIZEP) 30. april.
  Bivši radnici Željezare sastali su se sa predstavnicima Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) i počeli pregovore kako bi došli do rješenja koje će se odnositi na njihov radni status.
  Ekstremno loši vremenski uslovi od sredine januara uzrokovali su brojna oštećenja na mreži i objektima Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS), čija je sanacija koštala desetine hiljade eura, saopšteno je iz te kompanije.