IDEA podijelila potrošačima 200 avionskih karata

idea1
IDEA
  • Autor onogost.me
  • 24.05.2016. u 10:03

Lanac prodavnica IDEA nagradio je potrošače sa ukupno 200 povratnih avionskih karata za osam evropskih destinacija, u okviru nagradne igre „U IDEI sreća dolijeće uz proljeće“, koja je završena prošlog petka. 

Pravo učešća imali su kupci koji su od 4. aprila do 15. maja u preko 100 IDEA prodavnica u 16 crnogorskih gradova ostvarili račun od šest i više eura i popunili kupon na kasi.

U trećem, ujedno i posljednjem izvlačenju dobitnika prošlog petka u tržnom centru Mall of Montenegro u igri je bilo preko 60 000 kupona, a izvučena su imena 50 srećnih dobitnika..

„Putovanje je uvijek sjajna IDEjA, zbog čega smo odlučili da upravo na takav način obradujemo naše potrošače i zahvalimo im se na povjerenju. Tokom proteklih mjesec i po kroz tri kola izvlačenja sa po dvije povratne avionske karte nagradili smo 100 potrošača iz svih djelova Crne Gore. Jako smo srećni što će oni, zahvaljujući trgovini u našim prodavnicama, imati priliku da posjete neke od najljepših evropskih gradova,“ saopšteno je iz IDEA-e povodom kraja nagradne igre.

Kako se navodi, dobitnici mogu da biraju putovanje u Beograd, Ljubljanu, Rim, Beč, Cirih, Frankfurt, Pariz ili Moskvu, u periodu od septembra 2016. do aprila 2017. godine (osim u “black out” periodu).

“Pored toga što smo obradovali naše potrošače, posebno smo se trudili da zabavimo najmlađe. Svako izvlačenje dobitnika pratio je zabavni program, druženje sa maskotom Kodi, oslikavanje lica u kojem djeca posebno uživaju, dijeljenje balona i slatkiša. Roditelji su bili zadovoljni nagradama ili barem učešćem u nagradnoj igri, a djeca su oduševljena našom maskotom Kodi”, navodi se u saopštenju.

Prethodna dva kola održana su 23. aprila, odnosno 7. maja. Nagradna igra „U IDEA-i sreća dolijeće uz proljeće”, lanac prodavnica organizovao je u saradnji sa Montenegro Airlines-om.  

Spisak dobitnika može se naći na sajtu www.idea.co.me.

 

  

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Domaćinstva su u novembru 2022. godine potrošila 107.073.329 kWh (kilovatsati) električne energije, što je oko 15,78 odsto više u odnosu na potrošnju ostvarenu u oktobru, a u odnosu na novembar 2021-e potrošnja je veća za 4,93 odsto, saopšteno je iz Elektroprivrede.