IDEA sponzor Košarkaškog saveza Crne Gore

kosarkaski_savez
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 22.07.2016. u 10:34

Lanac prodavnica IDEA postao je novi sponzor Košarkaškog Saveza Crne Gore (KSCG). Ugovor o sponzorstvu, koje će trajati tri godine, ima za cilj da podrži razvoj sporta u našoj zemlji i mladih talenata. 

Izvršni direktor kompanije Mercator-CG, Ivan Karadžić, kazao je da društveno odgovorne aktivnosti predstavljaju jedan od prioriteta brenda IDEA, te izražava zadovoljstvo što će IDEA pomoći u razvijanju budućih uspješnih asova, kao i pružiti podršku postojećim timovima koji su u proteklom periodu uspješno predstavljali našu zemlju na domaćem terenu, ali i u inostranstvu.

„IDEA posebno želi da doprinese razvoju sporta kod mladih, jer vjerujemo da savremeni način života i navike modernog doba ne ostavljaju puno prostora za to. Zbog toga je naše partnerstvo sa Košarkaškim savezom prava IDEjA, jer ćemo kroz trogodišnje sponzorstvo zajedno graditi našu sportsku budućnost, pomagati mlade snage – košarkaše i košarkašice, koji će sjutra braniti boje Crne Gore i sve nas učiniti ponosnim. Na taj način ćemo njegovati talente i podsticati mlade na zdrave stilove života. Tu smo da podržimo njihove ciljeve, osnažimo sportsku odlučnost i baš kao IDEA, pomognemo im da se vinu među najbolje,“ rekao je Karadžić.

Sponzorstvo IDEE dolazi uoči avgustovskih kvalifikacija košarkaške muške reprezentacije na Evropsko prvenstvo, što mu daje poseban značaj. Iz KSCG su naglasili da im je izuzetno drago što će IDEA pružiti podršku razvoju košarke, jer su sport i sportske vrijednosti značajne za omladinu i društvo u cjelini.

-Drago nam je što je kompanija Mercator-CG prepoznala značaj Košarkaškog saveza. Vjerujemo da će partnerski odnos pomoći u stvaranju novih košarkaških asova i šampiona, te da kao odgovorna kompanija daju doprinos zajednici i pružaju podršku sportistima, saopšteno je iz KSCG.

IDEA i KSCG planiraju zajedničke projekte, kojim  će promovisati košarku i zdrave stilove života. Njihovi kupci uskoro mogu da očekuju podjelu karata za utakmice košarkaških reprezentacija, ali i brojna druga iznenađenja. 

IDEA je snažan i moderan regionalni brend, koji je ušao na domaće tržište početkom marta. Obuhvata preko 109 prodavnica u 16 crnogorskih gradova, a zapošljava preko 1 500 ljudi. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Bivšim radnicima nikšićke Željezare počelo je suđenje u Osnovnom sudu, po tužbi bivšeg vlasnika fabrike za "ometanje službenog lica u vršenju službene radnje". Radnici su poručili da se ne osjećaju krivima, jer su branili fabriku i svoja radna mjesta.
Na današnjem zboru radnici Željezare odlučili su da do ponedjeljka, 6. februara čekaju zvaničan poziv od EPCG za obećano zaposlenje. Ako poziva ne bude, narednog dana 7. februara, počeće proteste ispred upravne zgrade EPCG, kazao je predstavnik sindikata Ivan Vujović.