Autor: onogost.me
Foto: onogost.me
07:59
30.7.2020.

Još jedan dio Doma revolucije u novom ruhu, otvaranje krajem avgusta

Za nešto manje od mjesec dana Dom revolucije dobiće nove stanare – lanac maloprodaje IDEA i prodavnicu sportske opreme Intersport.


Kako nam je rekao Vojin Papović, vlasnik kompanije “Eventus” koja je u zakup dobila poslovne prostore preko puta hotela Onogošt, 20. avgusta se očekuje otvaranje ukoliko sve bude išlo po planu.

 ‘’U ovim objektima biće otvoreno 40 radnih mjesta’’, kazao je Papović za portal Onogošt.

On je najavio da su radovi u završnoj fazi.

‘’S obzirom na situaciju izazvanu pandemijom COVID-19 kod nas i čitavom svijetu, zadovoljni smo i što će kašnjenje završetka radova biti minimalno’’, istakao je on za naš portal.

U prizemlju rekonstruisanog dijela Doma revolucije biće smješten market kompanije Idea, a na prvom i drugom spratu nalaziće se butik sportske opreme Intersport.

Ukupna investciija obuhvatila je, kako je rekao, rekonstrukciju objekta, zatvaranje fasade, uređenje i privođenje namjeni unutrašnjih prostora i spoljno uređenje i iznosi blizu 800.000 eura.

 “Mislim da je posle 40 godina vrijeme da Nikšićani budu ponosni sa ovim objektom, što je bilo planirano prije 40 godina. Kad se raspisao tender odmah smo bili zainteresovani za to, jednim dijelom zato što želimo da pomognemo gradu Nikšiću, a drugim jer smo vidjeli tu neku perspektivu našoj firmi, da se proširimo i da napredujemo”, kazao je Papović ranije.

Pomenuta firma bavi se tehničkim pregledom i registracijom vozila.

 

Ostale vijesti iz kategorije

 • 11:01
  13.8.2020.

  Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja nastavlja sa redovnom isplatom podrške poljoprivrednim proizvođačima koji su to pravo ostvarili kroz mjere Agrobudžeta za 2020. godinu.  

 • 12:32
  12.8.2020.

  Izmjene i dopune Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju (PIO), koje je Skupština usvojila krajem jula, stupile su na snagu.

 • 09:28
  12.8.2020.

  Inspektori Uprave za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitame poslove u junu su vratili sa crnogorske granice pošiljku od 170 kilograma jagoda i čak 23.000 kilograma limuna jer su utvrdili da nijesu odgovarale propisanim zahtjevima.

 • 08:22
  12.8.2020.

  Da li su Vladine mjere turizmu opredijeljene kroz Treći paket podrške privredi velika dovoljne, ne znamo jer se ne zna ni koliko će situacija sa pandemijom korona virusa trajati ali je sigurno da su one jako izdašne i da predstavljaju veliku razvojnu šansu za sve u turizmu, ocijenio je predsjednik Odbora Udruženja turizma i ugostiteljstva Privredne komore Crne Gore (PKCG) Ranko Jovović.