Nagrada za najefikasniju i najbolju brzu poštu u Crnoj Gori

pobjeda.me
 • Autor onogost.me
 • 13.12.2022. u 20:08
NTC Logistics dobitnik je prestižne međunarodne nagrade "Najmenadžer i najkompanija" u Sarajevu. Kompanija koja je osnovana 2013. godine u Nikšiću i koja broji 84 zaposlena ostvarila je inzvaredne rezultate u oblasti brze pošte. Njihov kvalitet prepoznali su i svjetski brendovi sa kojima sarađuju već duži niz godina.

Kurirska služba dnevno posjeti od 1.000 do 1.200 lokacija širom Crne Gore.

Stalnim ulaganjima i inovacijama prije svega u softver i opremi, kompanija je uspostavila saradnju sa više od 150 kompanija koje svoje proizvode prodaju direktno kupcima “door to door” (od vrata do vrata).

Za potrebe kurirske dostave, kompanija je razvila “Kurir” – softver koji omogućava kupcima da kreiraju novi zahtjev za pošiljku, da prate pošiljke i informacije o statusu pošiljke, a sve to bez pozivanja operatera putem interaktivne aplikacije.

Aplikacija daje klijentu uvid u kompletnu istoriju i cjenovnik realizovanih pošiljki od početka poslovanja.

Prednost kurir softvera je mogućnost brze integracije sa svim ostalim korisničkim softverom i onlajn prodavnicama.

Nagradu je preuzeo vlasnik i izvršni direktor kompanije Ranko Jovović, na svečanoj ceremoniji u Sarajevu.

Izvor: Pobjeda

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede obavjestilo je poljoprivredne proizvođače da je rok za upis obradivih površina u Sistem za identifikaciju zemljišnih parcela (SIZEP) 30. april.
  Bivši radnici Željezare sastali su se sa predstavnicima Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) i počeli pregovore kako bi došli do rješenja koje će se odnositi na njihov radni status.
  Ekstremno loši vremenski uslovi od sredine januara uzrokovali su brojna oštećenja na mreži i objektima Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS), čija je sanacija koštala desetine hiljade eura, saopšteno je iz te kompanije.